Cuyo Chico

El shamán d’Ausangate em va dir que si passava per Pisac anés a saludar un amic seu que regenta un hostal, ven bons barrets i organitza passejos amb cavall. El Crisologo. Mentre preníem un cafè al balcó de casa seva i m’explicava com havia arribat a tenir tot el que tenia i com els seus fills Inti i Raimi estudiaven medicina i advocacia respectivament, va arribar el seu nebot. L’Emerito, que era el nou president entrant de la comunitat de Cuyo Chico, a pocs quilòmetres de Pisac. Ell em va explicar que havia baixat al poble per arreglar uns assumptes relacionats amb la pròxima celebració del 54è aniversari de la comunitat. I de tal manera va anar la conversa que me’n va fer madrina. I el dia 4 de gener jo estava anant a Cuyo Chico amb un sac de 50 kg d’arròs per regalar a les persones de més de 70 anys de la comunitat que serien homenatjades aprofitant la celebració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

A %d bloguers els agrada això: