Pisac i Ollantaytambo

Deixa un comentari
Escrits de viatge andí

Són dos importants recintes arqueològics molt visitats al Valle Sagrado. Pisac té forma de perdiu, Ollantaytambo de llama, Machu Picchu de còndor, Cusco de puma… Era un costum dels inques construir les ciutats en formes figuratives d’animals. A Ollantaytambo poble, petit i tranquil (exceptuant la quantitat d’autobusos turístics en hores punta) m’hi vaig allotjar uns dies. I és que em va agradar perquè conserva l’arquitectura, les canalitzacions d’aigua i la forma original (en aquest cas de panotxa de blat de moro) que els inques van construir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s