Paracas

La península de Paracas (Pisco) i el seu entorn, tot i ser desèrtic, és riquíssim en fauna gràcies a l’abundància de nutrients en les seves aigües. A les Illes Ballestes hi he pogut observar milers d’aus, pingüins Humboldt (ben petitons) i lleons marins, entre d’altres, en total llibertat. Que hi hagi tantes aus provoca que el color de la roca enlloc de mantenir-se grogós, es converteixi en blanquinós per la gran quantitat d’excrements. En diuen el guano, i la seva exportació aporta una gran activitat econòmica ja que aquest s’utilitza per a fertilitzar la terra.

És possible recòrrer el Parc Nacional de Paracas amb bicicleta. Quin silenci. De vent i ocells cantant i les onades que toquen les roques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

A %d bloguers els agrada això: