Santa Cruz

1 comentari
Escrits de viatge andí, Sin categoría

Una caminada de quatre dies per les entranyes de la Cordillera Blanca. En total 58 km. El primer dia de Vaqueria a Huaripampa (3900). El segon de Huaripampa a Taullipampa (4200) passant per Punta Unión (4750). Aquesta nit vaig sentir, amb tot el meu cos en contacte directe amb la Terra, un terratrèmol (5.7) l’epicentre del qual era a uns 90 km. Una sensació nova difícil d’oblidar. La Pachamama ens saludava, es feia present amb tota la seva força, tan poderosa i dolça a la vegada.

El tercer dia vem caminar de Taullimpampa fins al campament base (4400) de l’Alpamayo, considerat el pic més bonic del món, i després de 18 km més, vam acampar a Llamacorral. I ja l’últim dia, vam acabar la nostra caminada a Cashapampa.

One thought on “Santa Cruz”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s